Testimonials

Black_Bird_Luistert

Maria Zwart, voormalig directeur van het DES Centrum:

“Jacqueline van Black Bird Media Design is een geweldige vrouw om mee samen te werken. Deskundig op gebied van digitale media en communicatie, creatief en efficiënt, flexibel en ondersteunend. Sinds 2011 heeft zij het DES Centrum verschillende keren geadviseerd, zij heeft de website ontworpen en het proces tot realisatie deskundig en vasthoudend begeleid. Zij heeft Social media, (twitter, facebook en LinkedIn) voor het DES Centrum opgezet, verzorgde de communicatie op deze kanalen, en was soms nog meer betrokken dan wij zelf. Een fijn persoon met passie voor haar werk, sociaal bewogen en een echte steun in moeilijke tijden.”

 

Bart Dijkman, Music, Sound en Image:

“Jacqueline is iemand met veel enthousiasme. Ze laat grote betrokkenheid bij de studenten en veel ervaring in het mediavak zien.”

 

Kim Karsenberg, voorheen project- en communicatiemedewerker DES Centrum:

“Fijn dat alles zo lekker op de rit is. Ik kan niet zeggen hoe prettig het is als iemand zijn vak zo goed verstaat en afspraken en beloftes nakomt, ik kan de leiding van dit sociale media project met een gerust hart aan je overlaten. Ik had me geen betere hulp kunnen wensen en het zal nog een klus worden om het alleen voort te zetten!”

 

Marieke van Dommele, communicatie manager Amerpoort:

“Jacqueline is een stevige, proactieve adviseur en conceptdenker die klanten en collega’s verrast met creatieve ideeën en opmerkelijke middelen. Een vakvrouw: of het nu gaat om nieuwe en sociale media, een communicatiestrategie of een prikkelende tekst. Ook het aansturen van een team, bijvoorbeeld als projectleider, gaat haar goed af. Kritisch, nieuwsgierig, positief en gericht op kwaliteit; dat typeert Jacqueline in haar manier van werken.”

Hanan Laghmouchi, communicatie adviseur Nederlandse Vereniging van Banken:

“Jacqueline is een creatief adviseur in hart en nieren. Als conceptdenker, adviseur en projectleider heeft ze veel ervaring. Door haar manier van kijken weet ze door toevoeging van bijzondere ingrediënten in een creatief proces tot een goed resultaat te komen. In de rol van adviseur weet ze de opdrachtgever bij complexe communicatievraagstukken goed in het proces mee te nemen. Samen met de opdrachtgever zoekt ze graag de grenzen op.

Als specialist in het creatieve vak weet ze dit ook te delen in de functie die ze daarnaast vervuld als docent aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Twee verschillende werelden die ze weet te verbinden. Een bijzondere eigenschap is dat Jacqueline talenten ziet en mensen verbindt, want met elkaar kom je tot mooie dingen. Sensitief, open houding en een scherp oog voor kwaliteit maakt dat de trajecten leiden tot mooie resultaten.”

 

Michel van de Wiel, docent Hogeschool van Arnhem en Nijmegen:

“I work with Jacqueline for almost two years now. She has a high standard regarding the work of our students and is very eager to get them a step further. Great knowledge of the subject of multimedia in all its aspects. She is as much a teacher, a coach and a professional. Also is she the one to point out great books to read or films to see on different subjects to get people further in their research. I hope to work with her for a long time.”

Comments are closed.