Wie is Black Bird?

Wie is Black Bird?Passie voor media en communicatie

“Enthousiasme en een passie voor media, communicatie en design tekenen mij. Ik ben begaan met de wereld om mij heen, ben communicatief en conceptueel sterk en kijk met een kritische blik. Ik adviseer vanuit het hart, heb creatieve ideeën en zorg voor een uitstekende vertaling van de klantvraag naar een werkend eindresultaat.”

 

Jarenlange ervaring

De oprichter van Black Bird Media Design ben ik, Jacqueline Rijkmans. Ik heb jarenlange ervaring bij web- en communicatiebureau’s. Daar kwam ik alle soorten media en communicatie tegen én in verschillende rollen: van communicatie-adviseur, conceptueel denker, projectleider, art-director tot en met redacteur.

De opdrachtgevers voor wie ik werk(te), zijn te vinden bij portfolio.

 

Een creatieve achtergrond

Mijn creatieve achtergrond aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Faculteit Kunst, Media en Techniek, waar ik ook een Master-degree in European Media deed, werd de basis van mijn kennis op het gebied van media, communicatie en design.

 

Trainingen en workshops

Naast mijn werkervaring volgde ik diverse trainingen en workshops van oa. Noelle Aarts, Goos Geursen, Klaas-Jan Hindriks, Jeroen Busscher, Leoni Janssen, Hans Jasper en Jose Bloemer, Judith de Bruin, Astrid Schutte en Pierre Hupperts, Engbert Breuker, Bettele van Ruler, Matthijs Bierman, ea. Meer over mijn achtergrond is te vinden op Linked In.

Docent Communicatie Media en Design.

Naast Black Bird Media Design doceer ik communicatie, media en design (CMD) in de hoofdfase aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Comments are closed.